נזק לגוף. אלכוהול וכדורים

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

16/03/2019 | 17:54 | מאת: אוהד

שלום, רציתי לדעת מה מסוכן יותר לגוף - אלכוהול או כדורים פסיכיאטריים. אלכוהול- וודקה, בירה, וויסקי 4-5 פעמים בשבוע כדורים פסיכיאטריים- ציפרלקס / לוסטרל / למיקטל / סרקוול , באופן קבוע .. וכדור שינה כל לילה (בונדרומין / סטילנוקס ). ברור לי ששתי האופציות מסוכנות לגוף (כבד, לב, מוח, כליות וכו׳..) השאלה שלי- מה מבין 2 האופציות (אלכוהול/כדורים) מהווה סכנה יותר גדולה לגוף תודה

16/03/2019 | 19:26 | מאת: פרופ וולף

קשה מאד לדעת, כדאי להימנע משתי האפשרויות. מבחינת סרטן נראה כי אלכוהול מסוכן יותר.

מנהל פורום טיפול בסרטן