סימפטומים של סרטן לא ידוע

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

29/11/2013 | 19:05 | מאת: דרור

שלום רב לכל הרופאים הנכבדים , מזה חצי שנה אבי סובל מחום בסביבות 38 כל ערב באותה שעה. בנוסף במשך מספר חודשים בערך חודשיים שלושה הוא ירד מעל 20 ק"ג אין לו תיאבון ויש לו בחילות אחרי כל דבר שהוא מכניס לפה. עשו לו מספר בדיקות אך לא הגיעו לממצא כלשהו . אשמח לצרף סיכום מחלה למייל של אחד הרופאים . תודה על ההתייחסות , דרור

30/11/2013 | 15:49 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב לא ניתן לדעת במה מדובר לפי הפרטים ששלחת. חשוב לזכור שיש מחלות רבות נוספות שיכולות לגרום לתמןנה כזו, כולל מחלות זיהומיות או דלקתיות. מומלץלהמשיך את הבירור דרך רופא המשפחה, אני בטוח שהוא יידע לה]נות לגורמים המתאימים. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן