סרטו שד גרורתי עם נשלח לכבד

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

10/01/2018 | 08:06 | מאת: שולה

יש לי עוד שאלה העם הגרורות שטחיות או עמוקות איך יודעים ? אפשר להוציא אותם ? העם הכדור שאני לוקחת במידה וזה עובד הוא מחסל אותם? תוך כמה זמן ניתן לראות בבדיקות או צילום ? כי שאומרים שהכדור עובד בגוף סימן שהוא מונע התחלקות לעוד תאיים ??? אשמח לתשובה תודה שולה

10/01/2018 | 08:08 | מאת: שולה

פרט כאן את שאלתך למומחה אני לוקחת אפיניטור 15 יום כבר תודה שולה

10/01/2018 | 08:29 | מאת: פרופ וולף

הטיפול יכול להקטין את הגרורות ולמנוע מהגידול להתפשט. לא ניתן להוציא את הגרורות בניתוח

מנהל פורום טיפול בסרטן