האם יש 'דד-ליין' לקבלת ביופסיה?

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

09/07/2017 | 16:08 | מאת: R

שלום רב, האם ידוע לך על דד ליין בקבלת תוצאות ביופסיה, או שהדבר יכול תאורטית לקחת גם חודשים/שנים ללא בעיה חוקית? (כלומר, ההכוונה היא האם יש חוק יבש מבחינת תוך כמה זמן צריך לספק תשובה בלי קשר בין אם נעשה נזק עקב ההמתנה). הסירו לי נגע תת עורי בתאריך- 13/12/16. נכתב לי בסיכום כי את תוצאות הבדיקה ניתן לבקש לאחר חודש, אבל כשהתקשרתי נאמר לי פעם אחר פעם שאין עדיין תוצאות ושאנסה שנית בעוד כמה ימים. רק בתאריך 02/03/17 ניתנה לי אבחנה ממארת. עד אז כבר חזר לי הגידול. הסרתי אותו בבית חולים אחר ושם בביופסיה התברר כי מדובר בסוג גידול אחר - נדיר ואגרסיבי. האם מדובר ברשלנות רפואית? תודה רבה

09/07/2017 | 17:18 | מאת: פרופ' וולף

לא מכיר זמן רשמי. לגבי משמעות העיכוב- צריך להתייעץ עם הרופא המטפל.

09/07/2017 | 20:12 | מאת: R

-

מנהל פורום טיפול בסרטן