חשיפה מלאה לחומר פורמלין

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

10/05/2017 | 19:33 | מאת: בינימין זהבי

השבוע עבדתי כמשלוחן על וספה באזור רחובות ונחשפתי ללא ידיעה או כל התראה מראש לפורמלין בנשימה ובמגע. קראתי שהחומר מסווג ברשימה של חומרים מסוכנים בדרגה 1 שזה אומר מסרטן וודאי מה גם שאני בנאדם שמעשן קופסא וחצי בערך ליום. אני מאוד מודאג מה עליי לעשות? בדיקה?

10/05/2017 | 19:55 | מאת: פרופ וולף

אין הרבה משמעות לחשיפה חד פעמית. הסכנה בעישון גבוהה הרבה יותר. מציע להפסיק לעשן ובהקדם.

10/05/2017 | 20:00 | מאת: בינימין זהבי

אני יפרט יותר עבדתי כמשלוחן של פתווט שזה אומר ביופסיות של חיות במבחנה עם פורמלדהיד בתוכה במשך חודשיים רצופים שבמהלכם נשפך עליי פיזית החומר על היד 4 פעמים בעקבות הורדת הסחורה

10/05/2017 | 20:25 | מאת: בינימין זהבי

האם עדיין יש סיבה לדאגה חוץ מהסיגריות? אני קראתי שחשיפה אליו במינון גבוה עושה סרטן וודאי

מנהל פורום טיפול בסרטן