שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/04/2014 | 21:55 | מאת: אני

שלום רב בעלי ואני נמצאים בטיפולי פוריות. עברתי 2 הפלות. לפני ההפלות ביצעתי צילום רחם- היה מצוין שיש לי רחם קשתי. לאחר ההפלות ביצעתי היסטרו' ניתוחית- בניתוח עצמו מצאו פוליפ אנדומטריאלי והיה רשום שהיו 3 פירורים בגודל 0.2-2 ס"מ. לאחר הניתוח, הרופאה ראתה בא.ס שרירן- אך הוא לא נראה על ידי הרופא שניתח (כאמור- הם אמרו שאם זה מחוץ לרחם סביר להניח שזה לא מפריע). היום חזרתי לרופאה- שלא ראתה את השרירן, ואמרה שאולי זה אדנומיוזיס ושזה היה קטן- חצי ס"מ (יושב על שריר הרחם). האם יש צורך בבירור נוסף? שמתקשר למה שרשמתי? האם אדנומיוזיס מסוג זה יכול לגרום להפלות? תודה!

שלום לך לצערי לא אוכל להביע דיעה ללא היכרות עימך וכלל הממצאים ישנה חשיבות רבה לבירור הנושא ואשמח לסייע אנא צרי קשר עם מזכירתי 0544554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה