הסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/08/2013 | 11:48 | מאת: מלי

שלום, אני בת 33 יש לי ילד בן שנתיים שילדתי בלידה רגילה בשנת 2011. לאחר לידה היה חשש של שארית שליה ודימום שלא פסק לאחר לידה לכן בוצעה גרדה 3שבועות לאחר לידה. הנקתי במשך שנה והפסקתי להניק ב דצמבר האחרון. חיכיתי 3 חודשים ולא התקבלה וסת, ניתן לי טיפול הורמונלי לחמישה ימים ולא עזר,המחזור לא הגיע. לכן נשלחתי לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית. (בבדיקת אולטרסואנד עובי רירית 6) לא רציתי לבצע ניתוחית מידית לכן ביצעתי את האבחנתית. הממצאים הם: הדבקויות גסות מאוד בכניסה לחלל. לא ניתן להיכנס לחלל המלצה היסטרוסקופיה ניתוחית תחת הנחיה סונוגפית(קבלה הסבר על תסמונת אשרמן קשה).הבנתי שזה מצב מסובך, אודה לקבלת חוות דעתך תודה

אשמח לסייע בנושא זה יתכן והחסימה היא בצוואר בלבד ללא פגיעה בחלל הרחם אשמח לסייע אנא צרי קשר עם מזכירתי 0544554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה