ציסטה בשחלה שמאל לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/09/2017 | 22:11 | מאת: דנה

שלום, ביום שבת האחרון התחילו לי כאבים עזים וחדים בשחלה שמאל, היה נדמה שהשחלה "מתפוצצת". נטלתי אופטלגין אשר הרגיע את הכאב והפך אותו לעמום במצב שכיבה. בעמידה והליכה הכאב מתחזק. ביום ראשון פניתי לגיניקולוגית שלי אשר עשתה לי אולטרסאונד ואגינלי וראתה ציסטה שלאחר הביוץ. אציין כי אובחן לי שחלות פוליציסטיות וכי הפסקתי ליטול גלולות לפני 3 חודשים במהלכם לא היה ביוץ ושהרופאה הבחינה בביוץ טבעי ראשון. היום יום רביעי עדיין יש כאבים אם כי נסבלים. האם לגשת לבדיקה נוספת? האם הציסטה תחלוף במידה ויגיע המחזור החודשי? מה הסיכויים להריון במצב של ביוץ עם ציסטה כזאת? אם קיים הריון, מתי הציסטה תעלם? האם הציסטה דורשת הסרה בניתוח? תודה, דנה

מצטער על התשובה המאוחרת בכל כאב או ממצא ציסטי המלווה בכאב יש לפנות ללא דיחוי להערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה