כאבי בטן באמצע החודש

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/06/2017 | 21:05 | מאת: איריס

דר שינמן שלום, אני כבר שנים רבות סובלת מכאבי בטן באמצע החודש בכל פעם שאני מפסיקה עם אמצעי מניעה הורמונלי. הכאבים הם רוב ימי אמצע החודש, לא רק בזמן הביוץ. הכאבים החלו לפני ההריון השני (לידה ראשונה קיסרית) , ומאז אני מרגישה את אותן תופעות כשאני בלי אמצעי מניעה הורמונלי. לאחרונה הכאבים ממש מקשים עליי בשיגרת החיים. הכאבים תמיד מאותו סוג, כאבים במרכז הבטן כמו ההתכווצויות בזמן דימום וויסתי/צירים. לפעמים כאב ההתכווצויות מחמיר אחרי מתן שתן. חוץ מזה הכאבים משפיעים עלי בייחוד במערכת העיכול העליונה - בחילות וחוסר תיאבון. היום כבר ממש סבלתי, והלכתי לרופא נשים. הוא עשה לי אולטרסאונד וגינאלי, ואמר שהכל בסדר בחלל הבטן והוא לא רואה שום בעיה. הוא אמר שאם אני לא חשה כאב בזמן שהוא מזיז את המטמר, אז אין לי כלום. האמת שאני קצת מתוסכלת, מה קורה לי עם הכאבים האלו? בדיוק אותו סוג כאבים חוזר על עצמו כשאני בלי אמצעי מניעה, ונעלם כשאני חוזרת להשתמש. מה, אני סתם בכיינית ומפונקת? )-:

אינני דר שיינמן אל ללא היכרות עם כלל תלונותייך ובדיקתך לא ניתן לסייע לך התלונות שלך אכן מחייבות הערכה ובדיקה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה