דחמום בזמן ניתוח קסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/01/2017 | 19:15 | מאת: אורלי

שלום רב, אני חולת אנדומטריוזיס ורציתי לברר , בזמן ניתוח קיסרי , שעברתי היה לי דימום חזק , קיבלתי מנת דם ( עברתי לפני כן ניתוחים אחרים והיה הכל בסדר אין לי בעיה עם קרישת דם ) , יכול להיות שזה קשור לאנדומטריוזיס או שמנתח פגע בעורק הראשי . תודה רבה על התשובה .

כדאי להוציא את דוח הניתוח ולברר יחד עם הרופא המטפל מה הסיבה לדימום המוגבר כדאי להיוועץ עם הרופא המכיר את עברך הרפואי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה