טוראט- התקפת טיקים, פצעים בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

11/12/2013 | 10:20 | מאת: יוסף

ילדנו עם תסמונת טוראט נמצא שוב בהתקפת טיקים של פעירות וסגירות חזקות של הלסת שגורמות לנשיכות בלתי פוסקות של פנים הלחי. הילד סובל מכאבי תופת ואנו לא הצלחנו לעזור לו. רצינו לדעת מה ניתן לעשות: או כדי למנוע, או כדי להקל, או כשכבר יש פצע איך הכי פחות שהשיניים יגעו בו. אנא !! תייעצו עם רופאים מתחומים שונים (נוירולוגים, שיניים, פסיכיאטרים ועוד), ובבקשה,בבקשה,תנו לנו פתרונות!! הילד נוטל בימים אילו נורופן וקלונקס ומשחת אורוקורט. כמו כן ניסינו להתאים לו מגן שיניים של ספורטאים מסיליקון (זה גדול מדי ואי אפשר ללכת איתו לביה"ס) בני שהוא ממש שבר כלי, ולא ילד חולה. אנא, בבקשה, הילד לא יכול להמשיך כך!!! אנו אובדי עצות, ממתינים לתשובתכם היצירתית והדחופה. תודה

13/12/2013 | 10:29 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום רב, הפתרון היחידי שעולה בראשי זה מגן שיניים. לנסות להכין לילד משהו יותר עדין מהרגיל כדי שיצליח להסתגל אליו בתקופה זו של התקפים. בברכה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה