שלום ,בענין הכיבים בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

21/10/2013 | 21:18 | מאת: יוסי

אז ככה: אני סובל מהענין קרוב לעשר שנים,כל פעם בהתחלה הביאו לי משחה אחרת לטיפול(דקטרין וכו')עד שכבר התייאשתי מהענין למעשה ניסיתי חלב עיזים מהמכולת משחות ותרופות למיניהן אורלמדיק עזר אבל למי יש כסף לקנות תרופה כזאת כשלפעמים בשפעת יש לך בפה ובלשון לפחות 10-15 פצעים.. בנוסף לכל,הלכתי לכמה מומחים אחד אמר שיש לי בעיות תזונה(הלשון לבנה)מה שכנראה נכון השני אמר שיש לי קשיי נשימה כיוון שנחיר ימין שלי קצת סתום משום מה וזה משפיע השלישי אמר שזה בגלל שכשנטלתי אנטיביוטיקה בעבר אז אחת מתוצאות הלוואי זה פטריה בלשון ומכאן הפצעים.. אשמח אם תוכל לכוון אותי על איזה כיוון ללכת ואיזה הוא הכי הגיוני מבחינה רפואית תודה

23/10/2013 | 10:37 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עליך לפנות למומחה לרפואת הפה שזה בעצם חלק מתחום התמחותו. בברכה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה