אפטות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

19/10/2013 | 18:19 | מאת: ורד

אני סובלת מאפטות שנים כלומר זה בה והולך בפתאומיות וגם הצבע לא תמיד לבן לפעמים גם אדמדם ולפעמים גם כמה יחד וזה לפעמים נראה כמו כיב.. בכל אופן אצלי זה בעיקר בלשון הקדמית ולפעמים בצידי הלשון האם זה מצב שכיח שיש לי בלשון והאם זה הגיוני שלא תמיד הן משנות צבע או לפעמים נראה כמו כיב וכמובן שלמרות טיפול מאלחש זה מרגיע ובסופו של דבר נעלם אחרי מספר ימים ואז שוב מופיע. תודה ורד

23/10/2013 | 10:35 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אפטות הן מד"כ בצבע לבןוהן יכולות להופיע כמעט בכל מקום בתוך חלל הפה.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה