אפטות והרפס לתינוקת

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

17/09/2013 | 08:28 | מאת: רות

בוקר אור, אני אמא לתינוקת בת שנה ושבעה חודשים לפני כשבוע התחיל לה חום גבוה הלכנו לרופאה שאיבחנה דלקת גרון ויראלית, באותו היום (לאחר 3 ימי חום גבוה) יצאו אפטות בכל חלל הפה, כולל דלקת חניכיים( מאחורי השיניים יש מאין מוגלה) אפטות על הלשון ובחיך הפה,לאחר יומיים יצא גם פצע על השפה והרופאה קבעה מחדש שזהו הרפס, כל הצרות האלו ובנתיים היא סובלת מאוד מאוד השאלה שלי היא האם יש משהו שניתן למרוח לתינוקת בגיל הזה בשביל לעזור בריפוי של האפטות ושל דלקת החניכיים, היא ממש מתקשה לאכול ,לשתות, אני מזריקה לה מים עם מזרק כי הבקבוק פוצע אותה,אשמח מאוד לעזרה תודה וחג סוכות שמח

11/10/2013 | 13:31 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אני מקווה שבינתיים הבעייה חלפה. בכל אופן עשית כל שניתן במצב כזה... בברכה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה