אפטות חוזרות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

10/08/2013 | 22:43 | מאת: עליזה

שלום אני בת 47 וסובלת מאפטות , לאחרונה אני מרגישה כשיש לי אפטה בפה שכל הגוף כואב לי,הגעתי למצב שאני שותה כדורים נגד כאב האפטה. מה עושים האם יש דרך למנוע הופעת אפטה? חסר לי בגוף מגנזיום אולם אני שותה כל יום כדור. האם מוצרי חלב מזרזים הופעת אפטה? תודה רבה עליזה

18/08/2013 | 22:06 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עליך לפנות לבדיקה ויעוץ אצל מומחה לרפואת הפה. בברכה

25/08/2013 | 12:36 | מאת: תמר

הגורם לאפטות הוא וירלי וזה התברר לי בדרך מקרה. מי שמחפש פתרון וירלי לבעייה תריך לחפש בגוגל >>> טיפול בלעדי למחלת הנשיקה מגיעים לאתר מחלות עור ומחלת הנשיקה. הטיפול אשר מפורט שם למחלת הנשיקה ( קוטייל צמחי מדהים ) מחסל את מחלת הנשיקה והתגלה כיעיל כנגד הוירוסים הגורמים לאפטות. זה הטיפול האולטימטיבי אחרי 6 שנים עם אפטות וזה מה זחיסל אותם

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה