מפחדת!עזרה!

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

15/07/2013 | 19:45 | מאת: ליבי

שלום רב ותודה על זמנך היקר.לפני יומיים שלושה הופיעו לי מין חצאי עיגולים לבנים על אורך קצה הלשון וקצת אחורה.זה קרה לי בעבר אחר שימוש באנטיביוטיקה.זה חולף אחרי יום עם שטיפות פה קפדניות.היום שמתי לב,בעקבות תחושה מציקה מאחורי הלשון במין חור עם שוליים מאוד קטן,מחיפוש ברשת זה נראה כמו הדבר האיום הזה אך זה לא מדמם ולא עם גלד .רופא אף אוזן גרון טען שהוא לא רואה כלום אני לא מתפקדת בגלל זה ישנה בקושי ועצם זה שזה מציק לי כאילו מרמז על הגרוע מכל..אשמח אם תוכל להרגיע את חששותי.בתודה מראש

15/07/2013 | 21:44 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ליבי שלום, אם רופא מומחה בדק אותך ולא ראה כלום, את יכולה להיות רגועה או לקבל חוות דעת נוספת על מנת להרגע. בברכה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה