כאב מציק

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

10/10/2016 | 16:30 | מאת: איילת

יש לי שאלה אתמול הרגשתי איזה כאב קל באכילה אין שום שבר בשן והיום המשיך שוב הרגישות ומוזר ומרגיש כמו איזה פצעון. המקום הוא למעלה באיזור החניכיים שנוגעים האם בגלל מה שהרגשתי אתמול יכול להיות שפצעתי שם למעלה הבעיה היא שגם באיזור ממש קרוב צריכה עוד שבועיים לעבור שתל האם זה יכול להפריע למהלך והאם זה יכול להיות פצעון שיעבור כל כמה ימים כי חוץ מזה זה לא כאב גדול רק כאב שמציק בעיקר שמצחצחת מנקה או אפילו שהלשון נוגעת חוץ מזה לא מפריע המקום. הבעיה שזה גם באיזור הלסת העליונה באיזור האחורי ככה שאני לא יכולה בדיוק גם לזהות מה זה.

שלום רב, קשה להתייחס לתאור שפרסמת ללא בדיקה קלינית. ממליץ להתייעץ עם הרופא שלך בנושא

11/10/2016 | 17:07 | מאת: איילת

יכול להיות שמאכילה שמשהו פגע בחניכיים לא כדאי לחכות כמה ימים ולבדוק אם הבעיה נמשכת או לא כי בכל מקרה העוצמה שהייתה לזה ביום הראשון פחתה ואם זה היה משהו רציני אני מתארת לעצמי שזה לא היה עובר מעצמו.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה