פצע בפה שלא עובר כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

18/09/2016 | 19:19 | מאת: עדן

לפני חצי שנה בערך קיבלתי מכה ונפתחה לי השפה התחתונה בפה. אחרי זה, יצאה לי אפטה ממש גדולה במקום שקיבלתי את המכה. לאחר שבועיים האפטה עברה אבל נשאר מין חור כזה שאם אני לא מורחת עליו משחה בלילה הוא הופך לאפטה. אני סובלת מזה כבר חצי שנה וזה פשוט נורא. אם לילה אחד אני שוכחת למרוח את המשחה - האפטה חוזרת ולוקח לה שבוע + לעבור ואז שוב נשאר רק חור ( קוראים למשחה אור קורט). החור הזה כל הזמן נראה לעין. הלכתי למומחה והוא לא נתן לי פיתרון. מה אפשר לעשות ? אני כבר מתוסכלת

ככל הנראה כתוצאה מפתיחת השפה נתקבל ריפוי צלקתי עם אפיתל דק יותר הנוטה לפצעים (לאו דווקא אפטה- כדאי לבדוק אצל מומחה לרפואת הפה). לא בטוח שניתן לטפל בזה אך חשובה האבחנה ומניעה במידה והאזור רגיש

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה