עזרה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

15/09/2016 | 20:58 | מאת: בן

אבי בן 80 יש לו פלטה שלמה רגילה עליונה. כבר 4 שבועות יש לו בחיך על הסף בקצה באמצע החיך העליון. נקודה שכואבת לו. הצבע היה אדמדם טיפה בולט לנלחץ על הפלטה. ניסינו אורקורט אי. משחה. הפצע הפך לבן פחות כואב אבל לא נעלם ועדין קצת כואב. האם יש טיפול נוסף. כוון ברור? רופא עור לא מטפל בכך. בכללית. מה יכולה להיות הבעיה ? מזהו אחר? מי מטפל? מאבחן הרי זה נגע בעור לא?

שלום בן, ככל הנראה מדובר בפצע לחץ ממקור התותבת ויש צורך בשחרור והתאמת התותבת. כדאי להיבדק אצל רופא שיניים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה