פצע

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

02/09/2016 | 23:21 | מאת: סיגל

יש לי פצע בחניכיים. ורואה קצת בעקבות שימוש לא נכון בחוט הדנטלי. בינתיים החלפתי ומשתמשת כבר טוב השאלה האם הפצע יתרפא בעצמו אומשצריכה לעשות משהוא להקל ולפעמיםמשאוכלת לא כל אוכל אפילו קצת שורף ושוטפת מי פה רגילים לא רפואיים?

שלום רב, פצע טראומטי בחניכיים מתרפא ככל פצע בגוף. רצוי לא לשפשף את האזור ולהסתפק בשטיפות מי פה לחיטוי מספר ימים. ניתן לצחצח שיניים כרגיל אבל רצוי לדלג על האזור הפגוע מה שיזרז את הריפוי. ג'ל מרדים לחניכיים עשוי להקל יל הכאב בינתיים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה