מוגלה בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

07/06/2016 | 14:09 | מאת: אא

שלום דוקטור אשמח לתשובה בהולה רציתי לדעת מה זה אומר מוגלה קטנה בחיך העליון מעט קרוב לשיניים העליונות אינני יכולה לראות זה גבוה מידי אך מרגישה זאת עם הלשון או האצבע בגדול זה לא ממש כואב אך שהנני אוכלת במיוחד חריף או מלוח זה שורף וכך בעצם עליתי על הבלוטה אני נורא מפחדת מזה כי בגוגל ראיתי דברים מפחידים האם זה מסוכן ? בבקשה תשובה בתודה א.

פצע בחניכיים בסמיכות לקצה שורש השן בדרך כלל מרמז על בעיה של דלקת בשן שמתנקזת דרך החניכיים(פיסטולה). מומלץ להיבדק בדחיפות אצל רופא שיניים ובהחלט יתכן צורך בטיפול שורש

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה