פצעים בפה - אפטה בפה, מה עושים כדי לא לסבול?

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

31/03/2016 | 16:06 | מאת: אסף

שלום, לאחרונה אחת לשלושה-ארבעה חודשים יוצאת לי אפטה בפה, לוקח שבועיים לפחות עד שזה עובר, שלא לדבר עם הכאב המציק.. שאלה ראשונה: ממה זה נובע? שאלה שנייה: הבנתי שיש תכשירים בבתי מרקחת שיכולים להעביר את הכאב. מה ההמלצה ומה באמת מעביר את הכאב? תודה מראש

11/04/2016 | 20:00 | מאת: שגיא

יש כמה תכשירים שמוצעים לטיפול באפטה, היחיד שבאמת עוזר לאפטה, מהניסיון שלי זה אורלמדיק עם המקלון.. גאוני..

17/04/2016 | 10:48 | מאת: מוטי

במשך שנים רבות של סבל רב מהאפטות בפה כמעט ברצף זיהיתי שנובע אצלי מחוסר ויטמינים. החלטתי לאכול כל בוקר קורנפלקס עם חלב. לאחר תקופה קצרה הפסיקו האפטות, עד היום לאחר שנים רבות לא חזר אפילו לא פעם אחת!

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה