פצע ענק כהה בלחי הפנימית

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

02/12/2015 | 00:48 | מאת: שי

לפני כמה דק גיליתי בלחי שמאל פצע ענק כהה חום אדמדם ... מאוד בלחץ מזה. במה יכול להיות שמדובר? ברור שאתייעץ עם רופא מחר אבל מעניין אותי לדעת מה האופציות. יש לי גם תמונה לצרף

כדאי כמובן להיבדק מיידית. ככל הנראה מדובר בהמטומה- כתוצאה מפגיעה בכלי דם יתכן מנשיכת לחי חזקה ולעיתים קשור לתרופות לדילול דם.חובה בדיקה מהירה

03/12/2015 | 10:40 | מאת: שי

יש לציין שאחרי שיצא לי הפצע הענק הזה מיד שטפתי את הפה מס פעמים עם מי פה ומי מלח וצוך שעה הפצע נעלם כאילו כלום. עדיין צריך לבדוק?

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה