כאב מציק בצד הלשון כלפי מטה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

14/11/2015 | 16:45 | מאת: יוכי

שלום יש לי כאב מציק בצד הלשון למטה מה שאני רואה זה אודם אבל גם בצד שני יש לי אודם ולא כואב יש מקום מסויים שכואב מציק .באכילה פחות מפריע אני מבינה כי זה מלמטה ללשון ולא מעל אבל עדיים מציק עשיתי שטיפות מלח שמתי במקום משחת שיניים וזה שרף מה עושים תודה

יכולות להיות סיבות שונות לאודם בלשון. לרוב מדובר בטראומה מכאנית או כימית שעוברת מעצמה אחרי מספר ימים כמו כל פצע. עדיף להימנע ממזון מלוח או חריף שעלול להחמיר את הרגישות והכאב. ניתן לשטוף עם סודה לשתיה או כלורהקסידין לצורך חיטוי. אם האודם לא נעלם תוך 10-14 יום מומלץ להיבדק

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה