שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

03/11/2015 | 22:36 | מאת: שיר

ואודה על תשובה כנה (: איך היית מרגיש לו לקוח שלך היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתת לו ומבקש חוות דעת שנייה ? לחילופין לו היית שם עצמך בנעליו, מה היית עושה ? לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

אישית אני חושב שחוות דעת שניה יכולה רק להועיל. או שתחזק את האבחנה או שתיתן אפשרויות נוספות. חשוב שהלקוח יהיה שלם עם בחירתו ברופא ובתוכנית הטיפול המוצעת. לגבי טיפולים מיותרים לצערי תופעה זו אכן קיימת לעיתים וכדאי להיזהר ממנה. חוות דעת נוספת עוזרת גם כאן

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה