אפטה לא עברה לגמרי אחרי שלושה שבועות,

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

31/10/2015 | 13:03 | מאת: דני

התחילה לי אפטה לבנה בפה לפני כשלוש שבועות, לא על הלשון אלא על השפה הפנימית, בשבוע הראשון היא רק הלכה וגדלה, אז קניתי אוראלמדיק ושמתי, הוא העלים את הכאב אבל האפטה עצמה נשארה, לאחר 4 ימים שמתי עוד פעם אוראלמדיק, עוד פעם שרף אבל האפטה לא נעלמה, לאחר מכן התחלתי לגרגר מי מלח ולשים שום על האפטה והחלק הלבן הלך וקטן ובמקום לבן הפך לאדום. וכרגע לאחר מעל שלוש שבועות יש שם במקום שכבה לבנה שכבה אדומה בגודל של האפטה המקורית, היא לא כואבת כשלעצמה אבל כשאני שם עליה שום היא עדיין שורפת, אני מודאג שעברו שלושה שבועות והאפטה לא נעלמה לגמרי. בנוסף, מאז שהתחילה האפטה מתחילים לצוץ מין ראשים לבנים קטנים יחסית קרוב לאזור שלה בפה, ונעלמים בדר"כ אחרי יומיים וצצים עוד פעם. יכול להיות שזה משהוא יותר חמור מסתם אפטה רגילה? היו לי כמה כאלה עד עכשיו והם נעלמו אחרי הפעם הראשונה ששמתי אוראלמדיק עליהם.

שלושה שבועות לאפטה זה הרבה זמן. כמו כן הופעה של פצעים לבנים "לוויניים" איננה מאפיינת אפטות. יתכן שמדובר בפצעים ויראלים או טראומטיים כמו כן יתכן שמדובר בשילוב של אפטה ופצעי נשיכה/טראומטיים שזיהמו את המקום. מומלץ לגשת לבדיקה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה