פצעים בחיך העליון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

19/08/2015 | 01:59 | מאת: Oraner

יש לי כאבים בחך העליון בעיקר כשאוכלת/נוגעת באזור כשאני נוגעת עם הלשון אני מרגישה מעין חורים קטנים (כמו דקירות של מחט) לאורך החיך החורים הם ליד השיניים וקצת מתרחבים בנוסף הכאבים שם גורמים לי לכאבי ראש הייתי שמחה לדעת מה זה וכיצד ניתן לטפל בזה

החורים שאת מתארת הם ככל הנראה פצעונים קטנים שיכולים להיות על רקע ויראלי או על רקע של טראומה/כוויה. מומלץ לחטא את הפה עם שטיפות חיטוי כגון כלורהקסידין 0.2% מי מלח או סודה לשתיה. כמו כן להימנע מאוכל חם או חריף ומתובל. הפצעים יעברו ללא טיפול תוך מספר ימים אך כדאי לאבחן אותם לצורך מעקב עתידי שהבעיה לא חוזרת. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה