פצעים שונים בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/07/2015 | 23:24 | מאת: אא

שלום, יש לי כמה פצעים לבנים שכואבים (כנראה אפטות), אבל יש גם כתמים לבנים שלא כואבים. רוב אורך הלשון שלי משני הצדדים עם כתמים לבנים ועם טיפה גבשושיות, אך בלי כאב. זה אומר משהו? צריך בדיקה? אני מרגיש כאילו הפה שלי לא נקי. תודה מראש!

25/07/2015 | 03:05 | מאת: אא

הכתמים הלבנים נמצאים גם בלחי הפנימית.

פצעים לבנים בצידי הלשון בהחלט יכולים להיות אפטות בגדלים שונים ובשלבים שונים של החלמה)ולכן חלקם כואבים יותר מאחרים(. יתכן גם פצע טראומטי או כוויה כימית אך רוב הסיכויים שמדובר באפטות. הריפוי יארך 5-7 ימים. אם לא נרפא תוך שבועיים מומלץ לבדוק עם הרופא האישי שלך. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה