פצעים בלשון שלא עוברים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

07/02/2024 | 16:07 | מאת: קורל

יש לי כמה פצעים בלשון לכיוון הלוע שלא עוברים כבר חודש וחצי-חודשיים. הייתי אצל הרופאת משפחה שנפנפה אותי ואמרה שזה אפטות ושזה יעבור. רציתי לקבוע תור אצל רופא שיניים והתורים הם רק באפריל אז הלכתי פיזית למרפאה ונכנסתי לרופא שיניים שאמר לי שהפצעים האלה זה הצורה של הלשון וזה כלום, התעקשתי שזה לא הצורה של הלשון שלי ושזה גם קצת כואב לי אז הוא הפנה אותי למומחה פה ולסת לאותו השבוע. הבעיה שהמומחה פה ולסת דחה לי את התור לעוד חודש! אני מאוד מפחדת שזה משהו רציני ומפחדת לחכות עם זה אבל אי אפשר לקבוע תורים קרובים. מה אני יכולה לעשות? ומה יכולים להיות הפצעים האלה? הם לא גדלים הם נשארים אותו הדבר

09/02/2024 | 09:44 | מאת: קורל

מציינת שאני לא מעשנת ולא שותה אלכוהול , לא יודעת איך הופיעו הפצעים האלה. כן לקחתי משאף סטרואידים לאסטמה, אבל כבר שנים לוקחת אותו כשמרגישה שצריכה..

שלום רב, פצעים שלא עוברים מעל לחודש הם לא אפטות. תתכן תגובה אלרגית, פצעים ויראליים ועוד. כדאי לנסות לתאם פגישה עם רופא שיניים

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה