פצעון חוזר בשפה התחתונה כל כמה חודשים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

06/01/2024 | 17:53 | מאת: לירון

כבר כמעט שנה יש לי סוג של אפטה/פצעון שמגיח פעם בכמה חודשים לכמה ימים באזור השפה התחתונה (בצד החיצוני, מחוץ לפה) כאילו מתפתח בין השפה התחתונה לעור הפנים הרגיל שמתחת לשפה התחתונה, כמו מחבר ביניהם כזה. קצת מטריד אותי שתמיד זה ממש באותו אזור. אני כרגע עם שפעת עונתית במהלך השפעת התחיל ממש להתנפח לי הצד הזה של השפה התחתונה אבל מבפנים נהיה שם נפיחות גדולה וכאב בכל האזור ו2 פצעונים ממש כואבים, אחד למעלה בשפה התחתונה והשני מתחתיו, במיקום של איפה שהשיניים

שלום רב, זה לא נשמע כמו אפטה יתכן שמדובר בפצע ויראלי כגון הרפס. מומלץ להגיע לבדיקה כשמופיע בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה