נפיחות לאחר הכבת גשר עליונה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

20/12/2023 | 17:06 | מאת: שרביט משה

הרכיבו לי גשר בלסת העליונה ומיד התנפחו החניכים. לאחר כל ארוחה החנכים החנכים מתנפחות. בן הארוחות החניכים הנפיחות יורדת מן רופאת שניים לא מצליחה להבין את התופעה של התנפחות החניכיים. אודה לכם

שלום רב, יתכנו מספר אפשרויות, ביניהן אלרגיה, חוסר התאמה ולחץ של הגשר, או מחלת חניכיים שאיננה מטופלת כראוי. אם רופא השיניים שלך לא מצליח לטפל בבעיה רצוי חגשת לחוות דעת נוספת אצל רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה