צד שמאל של הפה חלק אחורי בלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/11/2023 | 22:03 | מאת: לי

היי כבר שלוש שנים סובלת מבעיה בפה בצד השמאלי של הפה שלא מוצאים לה פיתרון התחיל בהרגשה של חוסר רוק אין ספור בדיקות בתי חולים אינדוסקפיה בבלוטת רוק הכל נמצא תקין יש לי בצד השמאלי של הפה באזור הלשון תחושה של בושר הרגשה מוזרה וכאילו סוג של קושי של בליעה בזמן אוכל ושתיה לא מרגישה כלום רוב היום לועסת מסטיקים זה מקל על ההרגשה .. הרופא טענה שזה כנראה נפשי ואני בסטרס לא חושבת שזה נכון למרות שאני כן טיפוס שנמצא בסטרס ...בבקשה ממך אולי תצליח לגאול אותי מהסבל הזה אין לי מושג למי עוד לפנות למצוא פתרון לבעיה שלי

לי שלום רב, יהיה קצת יומרני מצידי להציע פתרון מרחוק בבעיה שמתקשים לזהותה מספר שנים. ממליץ להיבדק אצל מומחה לרפואת הפה ולקבל חוות דעת נוספת. בהצלחה

26/11/2023 | 18:58 | מאת: לי

תודה רבה לך על התשובה אגש לבדיקה נוספת ברפואת הפה בתקווה למצוא פיתרון

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה