שני פצעים בקדמת הלשון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

18/11/2023 | 07:37 | מאת: קרן

היי דר, כבר למעלה משבוע שיש לי 2 פצעים בקדמת הלשון. זה נראה בחלקים האלו שהלשון חלקה ואדומה (בלי הנקודות הרגילות שיש על לשון ולא לבנה כמו שאר הלשון). זה שורף זה מציק וכואב וזה לא משתפר. הייתי אצל רופאת משפחה שאמרה שזה ויראחי ויעבור בכמה ימים אבל עבר מעל שבוע וזה לא משתפר בשום צורה.

שלום רב, פצע בלשון יכול לנבןע מסיבות שונות ביניהן אפטות, אלרגיה, פצע ויראלי או טראומטי. לרוב יחלוף הפצע תוך שבוע-שבועיים, רצוי מאוד להימנע מטראומה נוספת ללשון, לכן ממליץ להימנע מנשיכת לשון, מאכלים ומשקאות חמים או חריפים. אם הפצע לא חולף תוך שבועיים מוצלץ חהגיע לבדיקה אצל רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה