אפטות כרוניות מגיל קטן מאוד

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

17/10/2023 | 14:06 | מאת: עמית

בת 25, כל חיי סובלת מאפטות לפחות בפעם בחודש ותמיד יוצא כמה במקביל. ניסיתי כל מיני דברים, גרגור מים עם מלח אורקוט וכל מה שבית המרקחת יוזם. האם יש דרך להתמודד עם האפטות או שנגזרתי לחיות ככה. יש לציין שבדיקות הדם הכלליות תקינות

שלום רב, אפטות חוזרות בהחלט מאפיינות לקוחות מסויימים, וקשה להיפטר מהן. כן ניתן להקל על הסימפטומים באמצעות אביזרים שונים, וכן כדאי לבצע בדיקות שיבחנו מה הרקע לתופעה אצלך ולנסות לשפר את המצב. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה