כוויה שהתפתחה לאפטה בפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

05/10/2023 | 13:58 | מאת: אורלי

סובלת מבעיה שהתחילה מכוויה מגבינצ חמה ופלפל חריף. בנוסף לאי נוחות בפה סובלת מכאבי ראש, ומכאבים ברכה ובבולטת הלימפה בצד השמאלי הצד של הפצע. קיבלתי טיפול אנטיביטיקה מרופא שיניים שחשש שיש דלקת, אורקורט e מרופאת משפחה ואקמול . היום בביקור נוסף אצל הרופא ישנה הבחנה שזו כנראה התפתח לאפטה אשמח לדעת כמה זמן לוקח הריפוי ואם יש משהו נוסף שאפשר לעשות?

שלום רב, פצע כוויה איננו מתפתח לאפטה, אלא יכול לבראות כמו אפטה במהלך הריפוי. אורקורט e יכול להקל על הרגישות ולזרז מעט ריפוי. מהלך הריפוי הוא מספר ימים, רצוי להימנע מפציעה נוספת באזור בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה