גירוד בלתי נסבל בין השיניים לחניכיים

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

15/06/2023 | 01:21 | מאת: בר

כבר כמה שנים שפעם בכמה חודשים יש לי גירוד מטורף בין 2 השיניים התחתונות לחניכיים גירוד שממש מוציא אותי מדעתי ופוגע לי באיכות החיים ואז אני גם מגרדת עם הלשון ונהיות לי אפטות ופצעים וזה רק מזין את עצמו רופאי השיניים לאחר בדיקות וטיפולים טוענים שלא רואים כל בעיה והכל תקין הלוואי שתוכלו לעזור לי אני מיואשת

שלום רב, אכן הגרוד מזין את עצמו ולכן רצוי להימנע ממנו למרות הצורך העז. כדי שתהיה אבחנה חשוב שמיד כשמופיעה התופעה תגיעי לבדיקה מהירה אצל רופא שיניים, רצוי מומחה לרפואת הפה, כדי שנוכל להבין מה גורם לתופעה. ניחוש שלי- פצע ויראלי או הרפס או אפטה. בהתאם לאבחנה יומלץ על טיפול. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה