פצע לבן קטן על השפה התחתונה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

24/05/2023 | 10:08 | מאת: בן 23

יש לי כבר יותר משבוע פצע ממש קטן בצבע לבן על השפה התחתונה שקצת נפוח וכואב למגע. בנוסף כאב גרון קל מאוד האינטרנט ישר מכוון לגרוע מכל אז אגיד שלא יורד ממנו שום דם גם לא במגע אבל אני כן עדיין מאוד מפחד ואשמח לדעת מה לעשות

שלום רב, פצע קטן בשפה לרוב יהיה קשור לנשיכת השפה, לטראומה פיזית או כימית (כוויה) וכמובן יתכן שמדובר באפטה. כשיש מעורבות של דלקת גרון לעיתים מדובר בפצע על רקע ויראלי. במעל 99% מהמקרים הפצע אמור לחלוף תוך כשבועיים-שלושה לכל היותר, וכמובן שרצוי להימנע מלנשוך את השפה בטעות מה שעשוי להחמירו, להפחית חשיפה לשמש ואולי למרוח וזלין או אורקורט. אם לא עובר תוך 3 שבועות- נא לגשת בדחיפות לבדיקת רופא שיניים. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה