בליטה כואבת בחיך העליון

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/03/2023 | 13:44 | מאת: אני

היי יש לי כבר תקופה הרגשה של מעין בליטה לא ממש ייחסתי חשיבות בתקופה האחרונה פתאום מרגישה את זה יותר וכשלוחצת על זה זה כואב לחצתי על זה חזק וזה נהיה קצת יותר קטן אשמח לחוות דעתך

שלום רב, לבליטה בחיך יכולות להיות סיבות רבות החל מפצע טראומטי שהזדהם, פצע כווית חום/כימי, אלרגיה ועוד. לא מומלץ ללחוץ על הפצע זה רק יחמיר את המצב. ממתינים לריפוי בלי לפצוע שוב את המקום, ואם לא משתפר משמעותית תוך שבועיים חובה בדיקת רופא בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה