יש לי תקופה ארוכה בליטה בתקרת הפה בשבוע האחרון זה הפך להיות פתאום יו

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

22/03/2023 | 13:35 | מאת: פצצצ

יש לי תקופה ארוכה בליטה בתקרת הפה בשבוע האחרון זה הפך להיות פתאום יותר מורגש יש לציין שכשאני לוחצת עךל זה זה כואב שמתי לב שלאחר שלחצתי חזק ממש זה פחות בלט מה יכול להיות???????

בליטה בחיך שנמצאת תקופה ארוכה עלולה להתגלות בעייתית וחובה לברר את מקורה וככל הנראה גם להוציא אותה בביופסיה. לא להמתין עפ זה, נא לפנות לרופא פה ולסת או מומחה לרפואת הפה בהקדם

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה