צריבה בלחי הפנימית של הפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

17/09/2022 | 12:58 | מאת: איילת סויסה

שלום רב, מזה כשבועיים יש לי תחושה של צריבה בלחי הפנימית הרגשה של מעין שריטות או קילוף של העור למי עליי לפנות או להמתין שזה יעבור לבד אינני מעשנת או צורכת אלכוהול תודה רבה

איילת שלום רב, פצעים בלחי הפנימית נובעים לרוב מנשיכת לחי, אך יכולים להיות קשורים לתופעות רבות נוספות כגון אלרגיה, מחסור בויטמינים ומחלות שונות )חלקן קשורות לעישון שאיננו במקרה שלך( כל פצע שאיננו מתרפא לאחר שבועיים רצוי לבדוק אצל רופא שיניים, רצוי מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה