החלמה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

08/07/2015 | 23:02 | מאת: שירה

תוך כמה זמן מחלימים מהרפס , ואיך נראה שלב ההחלמה הלא מסוכן כבר ושזה מחלים , אני פשוט פעם ראשונה יש לי את זה ולא בטוחה שזה מצב שאפשר כבר לטפל לי בשיניים , כי אמרו שאי אפשר בזמן הזה , זה כבר לא מפריש בהרבה פחות כואב והעור קצת יותר ורוד - לבן ואבל יבש לגמרי וכבר אין כאב בפתיחת הפה ובניקוי השיניים בעקבות הפצע האם זה אומר שהחלים או שכדאי להשתמש עוד כמה ימים במשחה אומבמשהוא ללחות ואז יחלים לגמרי?

משך הריפוי של פצעי ההרפס כשבועיים. מומלץ לדחות טיפולי שיניים לא דחופים להשלמת הריפוי

09/07/2015 | 10:38 | מאת: שירה

משך ההחלמה הוא משהגיע שבועיים , או שבועיים משהתחלת לשים משהוא להקלה או משהגיע כי התחלתי להשתמש רק 3 ימים אחרי שהתחיל ? , כי לפי דעתי זה נשאר רק יובש , שמעתי שוזלין גם מרגיע אחרי שנשאר רק יובש האם זה נכון?

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה