אפטות שכל הזמן חוזרות

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

19/08/2022 | 10:01 | מאת: עדי

היי ד״ר בזמן באחרון קורה מצב שאני נושכת טיפה את הפה ואז ישר אחרי שלושה ארבע ימים צומחת לי אפטה באותו אזור , אבל האפטה ממש מגיעה למצב שהיא עוברת רק אחרי שבועיים וממש מנפחת לי את הפה ומקשה עלי בדיבור באוכל … הבדיקות דם תקינות ואני לא מבינה למה היא הופכת כל פעם מאפטה קטנה שכמעט ולא מציקה לי לפצע שגדל ומזדהם יותר מציינת שזה עובר אבל רק אחרי שבועיים

עדי שלום רב, ככל הנראה חא מדובר באפטות, אלא בפצעי נשיכה. הייתי מציע לך לנסות ולהימנע מנשיכות שפה, לשון, לחיים ולבחון האם הבעיה נפתרה. במידה ולא- הייתי ממליץ להגיע לבדיקה מסודרת בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה