בליטה קטנה בשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

15/07/2022 | 07:12 | מאת: אפרת

שלום, לפני כשבוע הבחנתי בבליטה קטנה בשפה התחתונה הפנימית בצד ימין. הבליטה בצבע לבן וכשאני מסתכלת עליה היא כאילו עם דופק... במקביל בצד שמאל גם יש שטח קטן לבן אבל אין בו בליטה (וגם שם אני מבחינה בדופק). מה זה יכול להיות?

אפרת שלום רב, בליטה בשפה תחתונה קשורה לרוב בפצע נשיכה/טראומטי, אך יכולה להיות גם אפטה, פצע ויראלי, ועוד. נא להימנע ממגע ונשיכה נוספת באזור ככל הניתן, אם לא ישתפר תוך כשבוע רצוי להגיע לבדיקה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה