אפטה בצד הלוע (ליד הענבל)

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

18/05/2022 | 23:36 | מאת: חן

בהריון ראשון והופיעה לי אפטה לראשונה בפה לפני מספר שבועות, נגע לבן ומסביבו נפיחות בדופן של הלוע (לא בתוכה שזה התיאור המדויק) האפטה נעלמה לאחר גרגור מים ומלח ולפני שבוע חזרה שוב בידיוק באותו מקום וסירבה להיעלם היום קרה דבר מוזר שהחלק הלבן פשוט יצא ממקומו והתנתק האם זה תקין? המקום עדיין נפוח וחוששת שהאפטה תחזור

שלום רב, אפטות אכן יכולות לחזור במיקום דומה, ובעיקר בתקופות שמאופיינות בשינויים הורמונליים ולעיתים בסטרס. כל עוד האפטות עוברות תוך כשבוע פרט לאי הנוחות אין בעיהנאמיתית. אם מחמיר, כדאי להתייעץ עם רופא שיבחן את אופי הפצעים וכיצד ניתן להקל. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה