פצע מתחת ללשון עם חתיכה יוצאת

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

15/04/2022 | 00:44 | מאת: רון

שלום, בשבוע האחרון הבחנתי בפצע מתחת ללשון בצד השמאלי וזה קצת כואב. אם מסתכלים מקרוב יוצאת חתיכה מהעור שבקצה שלה יש אדום. אשמח לחוות דעת

רון שלום רב, פצעים בלשון הינם נפוצים ביותר ויכולים להגרם ממגוון של סיבות הנפוצות ביותר הינן חבלה מכאנית כגון נשיכה או כימית (למשל כוויה), פצע ויראלי, אלרגי ועוד. מציע להחמנע ממאכלים מלוחים וחריפים לבצע שטיפות חיטוי עם מי סודה לשתיה או שטיפות פה המכילות כלורהקיסין. במידה והפצע לא נעלם כעבור שבועיים חובה להיבדק ע"י רופא שיניים בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה