מתקלף העור בתוך הפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

02/01/2022 | 22:47 | מאת: חיים

שלום, לאחרונה ניקיתי בעור מתקלף בתוך חלל הפה באיזור החניכיים והלחיים אני מרגיש את זה עם הלשון ומוצא שכבות עור קטנות אני בן 18 אני מעשן תקופה קצרה בערך כ חודשיים האם זאת יכולה ליהיות הסיבה?

02/01/2022 | 22:59 | מאת: חיים

דרך אגב קילוף העור לא גורם לכאבים או לתחושות לא נעימות ולא מפריע בחיי היום יום

02/01/2022 | 23:20 | מאת: חיים

הפוסט יצא קצת לא ברור אז הנה תיקון: לאחרונה ניתקלתי בעור מתקלף בתוך הפה באיזור החניכיים ופנים הלחיים אני מרגיש את זה עם הלשון וזה מתקלף די בקלות זה לא כואב ולא גורם לאי נוחות אך עדיין מדאיג אותי קצת אני בן 18 ומעשן תקופה קצרה בערך כחודשיים מזה יכול ליהיות? והאם עישון וצריכת אלכוהול יכולות ליהיות הסיבות לתופעה?

חיים שלום רב, בהחלט יתכן קשר בין התקלפות העור (ככל הנראה בלחי הפנימית) לעישון וצריכת אלכוהול רצוי מאוד להיבדק אצל רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה בהצלחה

03/01/2022 | 13:44 | מאת: חיים

תודה רבה, ואם אפשר עוד שאלה מה זה יכול ליהיות לדעתך האם זה משהו רציני וכדאי לי לדאוג?תודה.

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה