כמה פצעים הפה

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

18/11/2021 | 21:39 | מאת: שני

שלום יש לי כמה חודשים 4 פצעים בתוך הפה בחלק הלחי בפנימי משני הצדדים. הם לא כאבו או כואבים ולא מפריעים. יש לציין שלקחתי 2 קורסי פרדניזון לפני שנה. האם אפשר פשוט להתעלם ולהיות רגועים או שחובה לרוץ למומחה רפואת הפה? שלחתי למומחית לרפאת הפה בתור טלפוני בקופה תמונות כי היא רחוקה ממני ויש מעט בארץ. היא לא התרשמה שזה מסוכן אמרה להשתמש במי פה שתיתן לי מרשם אלייהם אך שכחה לתת אותם במערכת מכבי וציינה שאם זה עדיין לא עובר להגיע. תודה רבה

שלום רב, פצעים כרוניים שקיימים מספר חודשים מחייבים בדיקה מעמיקה ודחופה. בהחלט לא ממליץ להזניח או להסתפק בבדיקה וירטואלית. גשי לרופא שיניים בהקדם ובררי את הנושא בדחיפות. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה