כיבים בפה והחלקת שיער

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

08/04/2021 | 11:27 | מאת: ליטל

שלום, האם כיבים בפה יכולים להיגרם מהחלקת שיער? מאז שעשיתי יש לי התפרצות של מספר כיבים בפה בכל פעם (הכיבים עוברים אבל נוספים חדשים). מה זה יכול להיות? אני ממש מפחדת. הייתי אצל מומחה לרפואת הפה שאמר שהדבר אינו מסוכן ושלח לביופסיה. אבל אני עדיין לא רגועה וממש חרדה

ליטל שלום רב, לא ידוע קשר בין ביצוע החלקת שיער לכיבים בפה. במקרים בהם נעשה שימוש בחומרים כימיים במהלך ההחלקה יתכן שחומרים הותזו לתוך חלל הפה, וגרמו לתגובה אלרגית או לפצעים. פרט לכך קיימות סיבות רבות לכיבים מסוגים שונים בפה , החל מאפטטת, פצעים על רקע ויראלי (כמו בהרפס), אלרגיות שונות, אפטות ועוד. רצוי להמתין לתשובת הפתולוגיה. בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה