סתימה נסתרת

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

08/03/2021 | 06:30 | מאת: גיא

האם חייב לעשות צילום לפני ביצוע סתימה ? האם צילום יראה אם סתימה בוצעה כראוי ( באיזור נסתר) משום שיש לי תחושה עם הלשון כאילו עדיין החור עדיין קיים, חזרתי לרופאה שביצעה שלא ראתה בעייה איך אפשר לדעת שהסתימה "בסדר" ?

גיא שלום רב, צילום שיניים נדרש בעיקר לצורך זיהוי עששת במשטחים שבין השיניים, ובעיקר בטוחנות. רופא מיומן יכול לזהות עששת גם קלינית (בראייה או בשימוש בגלאי עששת פלואורסצנטיים) אך עששות התחלתיות בין השיניים נראה רק בצילום. אם אתה חושש שהסתימה בוצעה לא כראוי, או שנותר חור בשן ולא נקבל מענה מהרופאה שלך בנושא, מציע שתיגש לבדיקה וחוות דעת נוספת בהצלחה

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה