חור בשן

דיון מתוך פורום  אפטה - פצעים בפה

05/03/2021 | 07:28 | מאת: דנה

האם חור בשן המלווה בכאב קל הוא בהכרח סימן לצורך בטיפול שורש ? או ייתכן שסתימה רגילה תפתור זאת ? האם גם בשיניים קדמיות עושים טיפול שורש ? האם זה יחייב כתר ? אני מתארת שצריך לראות צילום ואז להחליט, אבל אני רוצה להבין רק ברמה העקרונית...

דנה שלום רב, חור שמלווה בכאב קל בהחלט ניתן לפתור ברוב המקרים בסתימה. אם העששת הגיע למוך השן, יש צורך בטיפול שורש ולעיתים גם במבנה וכתר. ודאי שמבצעים טיפולי שור גם בשיניים קדמיות בהצלחה:)

מנהל פורום אפטה - פצעים בפה